Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
premium-csoport-logo-small 0
Rólunk
Blog
Kapcsolat
Márkák

Regisztráció
Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
Nívós
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Felsőkategóriás
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Fullextrás
prémium laptopok keyboard_arrow_down

Rólunk

Szeretettel köszöntelek a Prémium Csoport Kft. webáruházában.

 • Azon a helyen, ahol prémium minőségű üzleti felhasználásra fejlesztett laptopok között válogathatsz!
 • Azon a helyen, ahol a hozzád hasonlóan igényes és feltörekvő vállalkozók használható segítséget kapnak a laptop vásárlásuk előtt-alatt-után.
 • Azon a helyen, ahol a transzparencia és a saját nyelveden történő kommunikáció az Úr!
 • Azon a helyen, ahol ráboríthatod az asztalt még az ügyvezetőre is, mert nem bújik el és szívügyének tekinti, hogy Te valóban a megfelelő segítséged kapd bárhol is akadtál el!

Több oka is van annak, hogy létrehoztuk ezt a vállalkozást. Ezen motivációk mind-mind az elmúlt sok-sok év tapasztalatai alapján lettek finomítva, kikristályosítva. Tesszük mindezt azért, hogy Neked egy olyan opciót tudjunk kínálni, melyre már régóta megszületett az igény benned is.

Milyen ars poetica mentén gondolkodunk?

 • Újító megoldásokat alkalmazó fiatalok vagyunk, így értjük egymás nyelvét.
 • Mi is megelégeltük az általános tendenciát, mely nemcsak az online térben csúcsosodott ki, hanem az offline világban is elterjedt. Nevezetesen az a bizonyos „ügyfélkezelés”, vagy inkább nem kezelés!
 • Célunk, hogy megszólítsuk és közösséggé formáljuk a hozzánk hasonlóan fiatal és motivált generációt, akik csakúgy, mint mi, szeretnének újító módon vállalkozni, lehetőségeiket kibővíteni és életükért felelősséget vállalni, ugyanakkor feledhetetlen élményekkel is gazdagodni.

Mi ebből Neked a hasznod?

 • A cég mögött valós Magyar személyek állnak. A csapat ügyvezetője, Zoli 12 éves szakmai múlttal a háta mögött a garancia arra, hogy akár a kínálat, akár az információk, akár az ügyfélkezelés, 21. századi kultúrájú.
 • Dedikált ügyfélszolgálat segíti a döntésed és a megfelelő információ biztosítását. Gondolom, ez nem szorul különösebb magyarázatra. Ha akárcsak a vásárlás közben bizonytalanságot tapasztalnál, akkor bátran telefonálj és segítünk.
 • Valós igényeken és használati tapasztalatokon nyugvó üzleti laptop kínálat, mely kellő gondosság mellett van összeválogatva.
 • Professzionális logisztikai háttér, melynek köszönhetően tényleg azt kapod, akkor és úgy, ahogy azt megrendelted, vakfoltok és idegeskedés nélkül!

  Pro Tipp: Biztatlak rá, hogy kérd a 7 [INGYENES] Tippem is, mely 12 évnyi hasznos és rendkívül olvasmányos tudást tartalmazó Útmutató a tökéletes üzleti laptop kiválasztásához. Katt a linkre és máris küldöm a sorozatot!

# Szuper, Zoli segíts kiválasztani a következő laptopom!


Baráti kézfogással a Prémium Csoport Kft. nevében:

Kiss Zoltán – üzleti laptop specialista (ügyvezető)

Ui.: Klikk a lenti a videóra, ahol pár szóban bemutatkozom és megerősítelek, hogy jó helyen jársz! smiley

 

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

Top