Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
premium-csoport-logo-small 0
Rólunk
Blog
Kapcsolat
Márkák

Regisztráció
Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
Nívós
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Felsőkategóriás
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Fullextrás
prémium laptopok keyboard_arrow_down

Asus

Tajvan az elmúlt évtizedekben az információs technológia terén óriási fejlődést vitt véghez, és az ipar világszintű vezetőjévé vált. Ennek a fejlődésnek az egyik legmeghatározóbb szereplője az ASUS, mely egy néhány alkalmazottat foglalkoztató alapgyártóból nőtte ki magát Tajvan vezető technológiai vállalkozásává, immár világszerte 12.500 alkalmazottal. Az ASUS az információs technológia szinte valamennyi területén képviselteti magát, gyárt okostelefonokat, PC-alkatrészeket és -perifériákat, táblagépeket, noteszgépeket és kiszolgálókat.

Az ASUS sikerét a folyamatos újítások adják. A cég vezérigazgatója, Jonney Shih 2011-ben a Computexen nyűgözte le a közönséget a PadFone-nal, most pedig bemutatta a kétfunkciós TAICHI™ és Transformer Book mobil eszközöket.

Az ASUS TAICHI™ egy kétoldalas kijelzővel rendelkező ultrabook™, melyet csukott állapotban táblagépként használhatunk. A Transformer Book pedig egy billentyűzettel dokkolható, egyetlen mozdulattal ultrabookká alakítható táblagép.

A felhő alapú feldolgozás korszakában az ASUS a Windows 8-as Tablet 810-zel és a Windows RT-s Tablet 600-zal együtt  nem csak kielégíti a felhasználók igényeit, de elképzeléseiket is túlszárnyalja termékeivel.

Az ASUS a jövő technológiáját szem előtt tartva képes minőségi innovációkkal és ennek megfelelő formatervezéssel a maximumot nyújtani a felhasználóknak - ez pedig népszerűségének legfőbb oka. 2013-ban az ASUS 4.256 - azaz naponta több mint 11 - nemzetközi díjat és elismerést zsebelt be a termékeivel. A leszállított fogyasztói noteszgépek számár negyedévente sikerült növelnie, a cég bevétele pedig 2011-ben meghaladta a 11,9 milliárd dollárt.

Megnézem a prémium laptopokat a(z) Asus-től/-tól navigate_next

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

Top