Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
premium-csoport-logo-small 0
Rólunk
Blog
Kapcsolat
Márkák

Regisztráció
Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
Nívós
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Felsőkategóriás
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Fullextrás
prémium laptopok keyboard_arrow_down

Apple

Elsősorban hardverek gyártásával foglalkozik, a NeXSTEP által fejlesztett operációs rendszer utódjának tekinthető Mac OS X operációs rendszerére alapozva saját szoftver platformot épít.

Az Apple a számítástechnikában úttörő volt. Felismerte a grafikus felhasználói felületben (GUI) és az egérben rejlő lehetőségeket, amit eredetileg a Xerox PARC-cég fejlesztett ki, ám a Xerox akkori vezetése nem látta meg a lehetőséget ebben a fejlesztésben.

Az Apple termékei a világon mindenhol népszerűek egyszerű használatuk, tartósságuk, sebességük és stílusuk miatt. Mivel ezek a termékek drágák, a szegényebb országokban nem igazán elterjedtek. Magyarországon az elmúlt években kezd nagyobb sikert elérni a csökkentett áraknak és a magas minőségnek köszönhetően.

2011. augusztus 25-én Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója egy rövid levélben mondott le posztjáról. Helyére Tim Cook, az értékesítésért felelős alelnök került, aki Jobs betegsége alatt már operatív vezetőként működött. Jobs nem hagyta ott az Apple-t, az igazgatótanács elnöke és Apple-alkalmazott volt egészen haláláig, 2011. október 5-ig.

Megnézem a prémium laptopokat a(z) Apple-től/-tól navigate_next

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

Top