Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
premium-csoport-logo-small 0
Rólunk
Blog
Kapcsolat
Márkák

Regisztráció
Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
Nívós
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Felsőkategóriás
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Fullextrás
prémium laptopok keyboard_arrow_down

Acer

Az Acer Incorporated tajvani multinacionális cég, mely számítástechnikai eszközöket állít elő. Tulajdonába tartozik a legnagyobb szabad számítógép-kereskedelmi lánc Tajpejben. Az eladásokat tekintve az Acer a világon a 3. legnagyobb számítógépgyártó a HP és a Dell Inc. után. Termékkínálatában megtalálhatók hordozható és asztali számítógépek, szerverek, különböző perifériák, kijelzők, PDA-k, valamint otthoni, üzleti, kormányzati és oktatási felhasználók számára nyújtott elektronikus szolgáltatások.

Hogy eladásait növelni tudja, az Acer specifikus marketing tevékenységbe kezdett, melynek hatására világszere meg tudott erősödni, ugyanakkor alkalmazottai száma csökkent. 2002-ben az Acer-csoport 39.000 embert foglalkoztatott a világ több mint 100 országában.

2005 első negyedévében Európában 18%-os piaci részesedést, ezzel pedig vezető helyet mondhatott magáénak a notebook szektorban. Ezen régión belül a vállalat a notebook piac első helyére került 13 országban: Portugáliában, Spanyolországban, Olaszországban, Svájcban, Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Dániában, Lengyelországban, Bosznia-Hercegovinában, Oroszországban és hazánkban is. 2005-ben az Acer legnagyobb piaca Európa volt.

Megnézem a prémium laptopokat a(z) Acer-től/-tól navigate_next

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

Top