7 INGYENES TIPP: Útmutató a TÖKÉLETES üzleti laptop kiválasztásához

Végigvezetlek az új üzleti laptopodhoz vezető úton + adok még egy bombasztikus AJÁNDÉKOT is!

Kérem az ingyenes tippeket és az ajándékot

FOLYTON ROHANÓ VÁLLALKOZÓ VAGY?

Megmutatom, hogy számodra melyek az igazán fontos választási szempontok, akár akksi élettartam, akár hordozhatóság, vagy megjelenés tekintetében.

KUTATÓ-, VAGY MÉRNÖKI MUNKÁT VÉGZEL?

Nem mindegy, milyen processzor, memória és háttértár van a gépedben, ahogyan az sem, hogy milyen kijelző. Ebben mind segít az útmutatóm!

TERVEZÉS, DESIGN-MŰVÉSZET A TE ASZTALOD?

Nem vagy könnyű helyzetben. Bármilyen erős gép megfelelő lehet számodra, pont ezért van benne sok buktató! Ne aggódj, mert tudom melyik laptop lesz a tökéletes a munkádhoz.

2 HÉT MÚLVA NEM KELL egy nagy műszaki áruházba rohannod kétségbeesve, és egy felkészületlen eladótól kérni "útmutatást".

A tippeket követően pedig lerántom a leplet a bombasztikus AJÁNDÉKODRÓL!


A tippekről mondtátok...

„Kiver a víz a szakzsargontól, főleg ha számítástechnikai dolgokról van szó. De Zoli tippjei telitalálatnak bizonyulnak mindenkinek, aki üzleti laptop vásárlásán töri a fejét. Szóval, csillagos ötös!”

Horváth Tamás, tulajdonos - http://hellowriter.info/


„Mindegyik tipp hasznos volt és érthető, nagy mellényúlástól mentettek meg. De legjobban a megjelenéssel kapcsolatos levél talált be! Na, abban magamra ismertem! ;)”

Rubos Henrietta, tulajdonos - http://elemorzsi.hu/


„Nőként abszolút nem érdekelnek a technikai dolgok. Nekem csak egy jó laptop kellett a munkámhoz. Az útmutató segítségével egyedül is ki tudtam választani az igazán hozzám illőt. Köszi, Zoli! :)”

Domonyik Enikő, tulajdonos - Indiso Kecskemét


Add meg a keresztneved és email címed, hogy küldhessem Neked is a tippeket!

Top