Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
premium-csoport-logo-small 0
Rólunk
Blog
Kapcsolat
Márkák

Regisztráció
Hívható: 9:00-18:00 minden hétköznap
+36 76 488 879
Nívós
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Felsőkategóriás
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Fullextrás
prémium laptopok keyboard_arrow_down
Főoldal / Blog / Paradigmaváltás: prémium gépektől a garanciális felújított laptopokig

Paradigmaváltás: prémium gépektől a garanciális felújított laptopokig

Akik régen rendszeresen látogatták az oldalunkat, valószínűleg meglepődtek, hogy miért van ekkora csend a prémiumlaptop.hu háza táján.

Paradigmaváltás: prémium gépektől a garanciális felújított laptopokig

Sajnos rengeteg, nem várt nehézséggel kerültünk szembe, kezdve a COVID-19 járvánnyal és a piaci környezettel, így kénytelenek voltunk modellt váltani. Azonban nem minden váltás feltétlenül rossz, sőt.

Vélem és vallom, hogy csak azok tudnak hosszú távon túlélni, akik képesek alkalmazkodni a változó piaci viszonyokhoz. Mi is ezt tettük, annak érdekében, hogy megmentsük a Prémium Csoportot, ami - reméljük - egyfajta védjeggyé vált a kis magyar piacon. 

Szerencsére mindezt úgy sikerül megtennünk, hogy közben nem adtuk fel az elveinket. A cikkben így azt szeretném nektek bemutatni, hogy mi történt velünk az elmúlt időszakban, és mit várhattok tőlünk a jövőben. [Spoiler: csupa jó dolgot. :)]

 

Koronavírus-járvány és prémium laptopok

Mindig is úgy gondoltam, hogy a transzparencia, vagyis az átláthatóság fontos egy üzlet életében. Az a shop ugyanis, aki hallgat, mutyizik, valótlant állít, egész egyszerűen nem tud  fennmaradni sokáig (és talán nem is szabad).

Már a koronavírus-járvány első hulláma után éreztük a problémákat. Az ember azt gondolná, hogy a digitalizáció és a home office miatt mindenki laptopot kezd el vásárolni - és milyen jól gondolják. Ez azonban csak a keresleti oldal. A kínálati oldal pedig megint egy másik történet: néhány nagyon nagy hal uralja a piacot, akiknek elegendő anyagi tartaléka van arra, hogy felvásárolják a készleteket. 

Így nem sikerült annyi laptopot betáraznunk, mint szerettünk volna, ennek ellenére a prémium laptop webáruház továbbra is gondtalanul működött. 

Azonban októberben újabb csapás érte a céget: a nagykereskedelem, akitől a laptopokat vásároltuk, a kedvezményrendszere okán, kvázi pokoli nehézzé tette az értékesítést. Néhány kereskedő ugyanis olyan kedvezményeket kap, amelyekkel mi már sajnos nem tudtunk (és nem is akartunk!) versenyezni. 

Értettem, és láttam a problémát, de egyelőre nem találtam a kiutat.

Csak annyit tudtam, hogy a webáruháznak élnie kell (és szerencsére élt is, mert jó helyezéseket ért el a Google-ben). 

Aztán szerencsére egy kis kutakodás után sikerült olyan beszállító partnereket találnom, akikkel már láttam a fényt az alagút végén.

 

Az új, prémium gépektől a használt, prémium laptopokig

Az első, és legfontosabb elvárás a beszállító részéről az volt, hogy ne kelljen feladni a korábbi elveinket. Tehát csakis minőségi, prémium laptopokkal akartunk foglalkozni - más szóba sem jöhetett. 

Így találtunk rá egy hihetetlenül jó, kompromisszumos megoldásra: a felújított, prémium kategóriás gépekre. 

A felújított gépektől első hallásra sokan megijednek, pedig első blikkre meg sem lehet állapítani, hogy egy teljesen új, vagy felújított laptopról van-e szó. 

A másik pozitívum, hogy a felújított gépekre minden esetben 2 év garanciát vállalunk. (Sok esetben a gyártói garancia 1 év, és csak plusz pénzért lehet hozzá hosszabb, például 2-3 éves garanciát vásárolni.)

A harmadik, és talán legnagyobb plusz pont az, hogy olyan árakkal operálunk, amelyek igazán versenyképesek a piacon. 

 

Mit várhatsz most a Prémium Laptoptól?

A Prémium Csoport nem vész el, csak átalakul. :) A legtöbb szolgáltatásunk épp ezért ugyanúgy működik, ahogyan a stratégia-váltás előtt. De mit is jelent ez pontosan a gyakorlatban?

 

#1. Továbbra is csúcsminőségű laptopokat árulunk - garanciával

A beszállítónk saját maga végzi a felújítást, azonban rendelkezik saját, külön tesztelésre szakosodott laborral. A használt, de újszerű laptopokat magyar billentyűzettel tudod megvásárolni, gyors szállítással. 

Minderre ráadásul 24 hónap garanciát is adunk.

 

#2. Ügyfélszolgálatunk továbbra is él

Amennyiben bármilyen kérdésed van a használt laptopokkal kapcsolatban, bátran hívhatod az ügyfélszolgálatunkat. Megértjük, hogy sok esetben lutrinak tűnhet a használt notebook vásárlás. 

Azonban az üzletpolitikánk miatt semmi esetre sem engedhetjük meg magunknak azt, hogy olyan gépeket áruljunk, amelyeket például az online piactereken.

A felújított gépek esetében lehetnek kisebb esztétikai problémák (amennyiben ezek eltüntethetőek, természetesen eltüntetjük), azonban a gépházban felújított, újrapasztázott, kitűnően működő hardvereket találhatsz.

Ezért is mondjuk, hogy bátran, nyugodtan kérdezz rá az ügyfélszolgálatunkon, hogy milyen használt gépeket árulunk, ha esetleg van kiszemelted, arról is érdeklődj, és részletesen elmondjuk az előnyeit, illetve hátrányait. Információt nyújtunk továbbá a szállítási időről, fizetési módokról is - szóval ha bármi van, írjatok, csörögjetek. :)

 

#3. Beszerezhető pótalkatrészek

Mivel használt gépekről van szó, kérdéses hogy egyáltalán beszerezhetőek-e hozzá pótalkatrészek. Szerencsére a prémium laptopokra jellemző, hogy rengeteg utánpótlás áll rendelkezésre - így nem fordulhat elő az, hogy elromlik valami a gépedben, és nem tudjuk kicserélni. 

 

#4. Prémium csomagjaink

A prémium csomagok miatt igazán egyedi érzés csapatunkhoz, hozzánk tartozni, így ezeket az ajándékcsomagokat továbbra is a laptopok mellé adjuk. 

De miről is van szó valójában? 

 

  • 1 hónapos, ingyenes Kreatív Kontroll-tagság, 7 990 forint+ÁFA értékben

Sipos Zolit, a "marketing fenegyerekét" és a Kreatív Kontroll alapítóját talán nem kell bemutatni. Minden, valamit is magára adó marketinges találkozott már a szakmai anyagaival, jobb esetben pedig képezte is magát a segítségével.

KKV vezetőként számodra is hasznosak lesznek az elérhető marketing-anyagok (eddig összesen 675 szakmai cikkhez lehet hozzáférni), az exkluzív, előfizetős Facebook-csoportban pedig szakemberek segítenek eligazodni a marketing útvesztőiben.

Garantáljuk, hogy már az 1 hónapos próba tagság alatt hatalmas fejlődésnek indulsz - ez pedig a céged eredményein is meglátszik majd. 

 

  • 5-, illetve 10 ezer forintos utalvány Szabó Péter könyveire

Szabó Péter, az önfejlesztés hazai úttörője, méltán lett ismert motivációs könyveivel. 

Céged vezetőjeként neked kell utat mutatnod a kollégáidnak, ez azonban csak akkor sikerül, ha te is tisztában vagy önmagaddal és a képességeiddel. 

Épp ezért, amennyiben nálunk vásárolsz laptopot, úgy: 10 ezer forint feletti vásárlás esetén 5 ezer-, 20 ezer forint feletti vásárlás esetén 10 ezer forintos könyvutalványt adunk, amelyet a MotiBooks weboldalán tudsz érvényesíteni. 

 

  • 20%-os kedvezményre jogosító kupon Pongor Juhász Attila és a Pongor Publishing könyveire

Pongor Juhász Attila könyveivel már szinte minden vállalati vezető találkozott, akit kicsit is érdekel a "time management". 

A Pongor Publishing könyveinek segítségével te is  "időmilliomos vállalkozóvá" fejlesztheted magad, aki megtalálja az egészséges egyensúlyt a magánélet és a munka között.

Amennyiben a prémiumlaptop.hu oldalon vásárlod meg a laptopodat, úgy 20%-os kedvezményes kupont kapsz, amit a Pongor Publishing weboldalán bármelyik könyvre beválthatsz. A kupont vásárlás után küldjük neked, e-mailben.

 

  • 1 hónapos ingyenes tagság a Voiz Hangoskönyvtárhoz

 A Voiz Hangoskönyvtár egy szuper applikáció, amin több mint 550 hangoskönyv érhető el. Az ingyenes tagság igénybevételéhez egyszerűen töltsd le az ingyenes appot a mobilodra, majd bármelyik könyvet meghallgathatod online. 

A kedvenceidet később meg is vásárolhatod. 

 

  • +1 titkos ajándék…

… ami egyelőre maradjon is titokban. Annyit elárulhatok, hogy nagyon szuper ajándék lesz. :)

 

Végső Gondolatok

Ahogyan tehát te is láthatod, a Prémium Laptop él és virul, a megszokott, ám kissé megváltozott formában. Egyúttal reméljük a sztorink olyan szempontból is tanulságos volt, hogy alkalmazkodni kell a piaci igényekhez, hiszen csakis így lehet életben maradni. 

“Ha az élet megkínál egy citrommal, facsard ki és készíts belőle limonádét…” :)

 

Ui.: Mi a véleményed az olvasottakról? Írd be ide a hozzászólás részbe, lehet, hogy másnak is hasznos lesz!

Köszönöm, hogy olvasol és kövess be INSTÁN, mert ott is sok érdekességgel találkozhatsz!

Segíthetek kiválasztani az új laptopodat?

Köszönöm, lássuk!

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!

Hozzászólás írása

Segíthetek kiválasztani az új laptopodat?

Köszönöm, lássuk!

Keresés a blogban

RÉGEBBI BEJEGYZÉSEK


Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

Top